Inspirations- og “kom-videre”-dage for FysioPilates-instruktører

 

Tid og sted

Odense (OSF/OASK, Rugårdsvej 15A, 5000 Odense C)

Fredag den 30. okt. 2020 kl. 9.30-16.00 og lørdag den 31. okt.2020 kl. 9.00-15.30

OBS: Kurset er fra og med 2017 udvidet til to dage (tidligere 1 dag), men indholdet er i store træk det samme som tidligere. Har du været på boosterdagen inden for de seneste år, vil det derfor være overvejende gentagelser. Vælg i stedet vores hofte-bækken-dag eller bassinkurset!

Kursets indhold

Boosterkurset er ment som en inspiration til nye måder at krydre FysioPilates-undervisningen på, ligesom det er målet at inspirere til selv at udvikle øvelser på fortsætter-niveau. Desuden lægges der op til at deltagerne kan udveksle erfaringer med hinanden og danne netværk, hvis det ønskes.

Vi vil præsentere forskellige tilgange til FysioPilates – fortrinsvis tænkt som oplevelsesbaserede input, men vi vil også i enkelte øvelser arbejde i små grupper med fokus på korrektion og tilpasning af øvelserne. Udvalgte øvelser gentages i løbet af dagen og udleveres på skrift.

OBS: Dagens program gennemgås væsentligt hurtigere end på grundkurset, idet vi lægger vægt på inspiration/boost og forudsætter grundkendskab til FysioPilates-principperne.

Hoved-overskrifter for dagene:
Dynamisk FysioPilates – rytme, flow osv.
Stående/funktionel FysioPilates
Let øvede basisøvelser
Brug af redskaber, primært overball og foam roller

Undervisere

Mette Karlskov
Lotte Høj Thomsen

Forudsætninger/målgruppe

Du skal være uddannet FysioPilates-instruktør

Deltagerantal

max 22

Pris

3400 kr., som inkluderer undervisning, udførligt undervisningskompendium og forplejning

Tilmelding

Du kan tilmelde dig på formularen herunder. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet!
Tilmeldingen er bindende efter 15.09.2020, og deltagergebyret refunderes ikke i tilfælde af sygdom eller afbud af anden årsag.

Betaling

Kursusgebyret indbetales på reg.nr. 8147, kontonr. 1905505 (AlmBrandBank). Husk at angive navn. OBS: Dette er vores nye kontonummer, som erstatter det som er trykt i vores kursuspjece for 2019! 
Ønsker du at betale via elektronisk faktura/EAN-nummer, bedes du anføre dette i din tilmelding.

 

Tilmeld dig her!

    Jeg giver hermed tilladelse til at Fysio-Pilates.dk deler oplysninger om navn, adresse, mail, tlf og evt. arbejdsplads i form af en deltagerliste, som sendes ud til resten af de tilmeldte på samme kursus. Samt at Fysio-Pilates.dk opbevarer ovenstående oplysninger internt (deles ikke med tredjepart). Jeg kan til enhver tid anmode om at Fysio-Pilates.dk sletter mine oplysninger.