FysioPilates bassinkursus

 

Tid og sted

Bassinkurset slåes op efter behov. Hold øje med hjemmesiden eller Facebook. Eller kontakt os, hvis du er interesseret.

Indhold

Kurset er et inspirationskursus til bassinterapeuter, både dem med erfaring i FysioPilates-principperne og dem der endnu ikke kender dem. Der vil blive lagt vægt på hvordan elementerne fra FysioPilates kan inddrages og udnyttes i bassintræning. Øvelserne vil primært være en nytænkning af de kendte FysioPilates-øvelser fra instruktørkurset, der bliver overført til bassinet. Der vil være markant større fokus på stående og gående øvelser.

Trykket fra vandet har stor indflydelse på respiration, holdning og bevægelighed, og vi vil arbejde meget med disse elementer i bassinet.

Bassinkurset vil foregå både på land og i bassin. Det er planlagt at vi skal arbejde med FysioPilates-øvelser i bassin 2 1/2 timer i sammenhæng midt på dagen. For at træningen i vand giver mening, er det meget vigtigt at være med i bassinet (det er svært at mærke eller forstille sig effekten på land).

Inden træning i vand vil vi lave en FysioPilates-lektion med øget fokus på stående øvelser og flow. Der vil blive lagt vægt på de elementer vi også skal arbejde med i bassinet.

Efter bassin og frokost vil der være gruppearbejde og teori.

I får et øvelsesprogram med beskrivelse af øvelserne med hjem – som det kendes fra instruktørkurset.

Målgruppe

Terapeuter der arbejder med bassintræning. OBS: Dette kursus er både for terapeuter som har taget FysioPilates-instruktørkurset, og andre. Der introduceres kort til FysioPilates-grundprincipperne på land.

Underviser

Lotte Høj Thomsen

Max deltagerantal

15

Pris

1800 kr. inkl. forplejning.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig herunder, når datoen er fastlagt.
Tilmeldingen er bindende fra fire uger inden kursusstart, og deltagergebyret refunderes ikke i tilfælde af sygdom eller afbud af anden årsag.

Betaling

Kursusgebyret indbetales på reg.nr. 8147, kontonr. 1905505 (AlmBrandBank). Husk at angive navn. OBS: Dette er vores nye kontonummer, som erstatter det som er trykt i vores kursuspjece for 2019! 
Ønsker du at betale via elektronisk faktura/EAN-nummer, bedes du anføre dette i din tilmelding.

 

Tilmeld dig her!

    Jeg giver hermed tilladelse til at Fysio-Pilates.dk deler oplysninger om navn, adresse, mail, tlf og evt. arbejdsplads i form af en deltagerliste, som sendes ud til resten af de tilmeldte på samme kursus. Samt at Fysio-Pilates.dk opbevarer ovenstående oplysninger internt (deles ikke med tredjepart). Jeg kan til enhver tid anmode om at Fysio-Pilates.dk sletter mine oplysninger.