Det siger tidligere deltagere

“Underviser forsat flittigt på ellevte år og elsker det. Et af de bedste kurser og uddannelser jeg har taget i hele min karriere 😊
Jeg synes STADIG det var et super godt og brugbart kursus. FysioPilates kan tilpasses rigtig mange patientgrupper, og jeg har stor glæde af at anvende øvelserne og få dem til at passe til den enkelte, næsten uanset niveau, træningserfaring og fysiske udfordringer”.
Helene Herlow, Klinik for Bækken & Underliv, Herlev
”Jeg bruger det jeg har lært på jeres kurser, på alle mine hold. Det har været super!!”
Vibeke Laumann Hartlev, FysioDanmark Bagsværd
“Mange tak for en blændende god uddannelse – den har jeg fået fantastisk meget ud af! Både i forhold til mig selv (og alle de lænde- og skuldersmerter, jeg ikke længere har) og i forhold til al den undervisning, jeg har lavet og fortsat nyder at give”.
Sandra Buchhardt, Silkeborg
“Kurset er en skattekiste af øvelser til undersøgelse og behandling af div. stabilitets-, mobilitets- og smerteproblematikker.”
Cathrine Rahbek, FysioDanmark Skødstrup
“Jeg har for år tilbage været på instruktørkursus i FysioPilates i Odense. En virkelig fantastisk træningsmetode som jeg har haft glæde af lige siden til undervisning på job og i frivilligt regi.”
Joan Hansen, fysioterapeut, Nordfyns Kommune
“Jeg har deltaget i FysioPilates grundkursus, booster og hofte/bækken-kurset og kan kun varmt anbefale alle kurserne! Jeg bruger FysioPilates hver eneste dag i min fysioterapiklinik, både på hold og individuelt.
Det er nogle meget engagerede og dygtige undervisere der er på kurset, som selv har fingrene nede i bolledejen i deres daglige virke som fysioterapeuter. Undervisningen bærer også præg af en meget faglig og evidensbaseret tilgang til træningsformen, hvilket gør kurserne meget troværdige.
Med FysioPilates får man mere dybde og refleksion i valget af øvelser, både til hold og til den enkelte”.
Karina Skak, StærkHverdag, Horsens
Tak for et godt kursus, jeg har lært rigtig meget af jer to dygtige FysioPilates instruktører“.
Anita Nicolaisen, Haderslev Fysioterapi
”Tak for et super kursus, det har virkelig været godt og lærerigt!”
Astrid Amager Janek, Klinik for fysioterapi, Pandrup
”Igen tak for et fantastisk kursus. Vi har meget glæde af vores FysioPilates-uddannelse, og det har vores patienter også!”
Anna Kirch, stud.cand.scient.san., tidl. Skovlunde Fysioterapi
Jeg er så glad for kurset og har stor gavn af FysioPilates i mit daglige arbejde.
Inger Cederberg, fysioterapeut, Rehabcenter Vänersborg
“FysioPilates henvender sig til alle patienter, uanset udgangspunkt. Jeg bruger også øvelserne diagnostisk til at understøtte mine øvrige undersøgelser og behandlinger. Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse til mine kolleger.”
Sonja Sørensen, Arkadens Fysioterapi
“Jeg kan efter få gange se en gavnlig effekt i mine behandlinger, både ift. smertereducering, ROM og øget kropsbevidsthed”
Lisbeth Løftgaard Knudsen, Bredballe Fysioterapi